skip to Main Content
ДЛИ-2024

Аз уча, вярвам, мога, знам – мотивационен семинар с Гергана Стоянова във втори ден от Детски лагер 2024

Актрисата Гергана Стоянова бе специален гост във втория ден на Детски лагер по изкуствата и спорта 2024. Тя проведе мотивационен семинар „Аз уча, вярвам, мога, знам“ с участниците в лагера, които бяха разделени на две групи.

Всяко дете получи специален бележник, създаден от Гергана Стоянова, пътеводител по човеколюбие, ученолюбие, природолюбие, жизнелюбие, свободолюбие, родолюбие, културолюбие и любознание.

В него децата започнаха да записват не само своите мечти, а план как да ги постигнат, не само книгите, които са прочели, а и техните автори, и цитати, които са им направили впечатление. Отбелязаха български рекорди и постижения, посочиха герои, които никога няма да забравят, научиха нови думи…

С огромен интерес децата, треньорите и организаторите от СО-район „Студентски“ и НСА слушаха любопитни разкази, поучителни истории, поднесени по невероятен начин от Гергана Стоянова. Актрисата, която е най-известният глас в България, разказа откъде е тръгнала, какъв е нейният път, колко трудности е срещнала и колко усилия е положила, за да осъществи мечтата си.

Децата научиха още, че е важно всеки ден да трупат нови знания, да бъдат дисциплинирани и постоянни.

Във втората част от деня те продължиха със занимания по плажен волейбол, фехтовка, а участниците от трета група в арт работилницата изработваха различни фигурки от глина.

Детски лагер по изкуствата и спорта 2024 се реализира със средства на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при СО-район „Студентски“. 

Back To Top