skip to Main Content

Детска градина 12 „Лилия“ отбеляза с тържество 50-годишен юбилей

Детска градина 12 „Лилия“ отбеляза тържествено своя 50-годишен юбилей. Празникът се проведе в Аула „Максима“ в Архитектурен факултет на УАСГ. Децата, възпитаници на ДГ 12, представиха прекрасен концерт, изпълнен с много емоции и усмивки. Официални гости бяха кметът на СО-район „Студентски“ – Петко Горанов, инж. Атанас Горов, зам.-кмет на района, и Ани Тодорова, началник отдел „Образование, социални дейности, култура и спорт“ в районната администрация.

Кметът поднесе плакет и кошница с цветя на директора – г-жа Юлия Георгиева. Петко Горанов поздрави присъстващите деца, учители, служители, родители и гости и им пожела все така с любов, всеотдайност и отговорност да се грижат за децата:

„Сърдечно Ви поздравявам по случай 50-годишния юбилей на Детска градина 12 „Лилия“ – първата открита детска градина в СО-район „Студентски“. Днешният специален ден е повод да погледнем с гордост и удовлетворение към постигнатото през годините, плод на пет десетилетия висок професионализъм, нестихващ ентусиазъм и желание да осигурявате най-добрата грижа за децата. Позволете ми да изразя дълбокото си уважение към Вашия всеотдаен труд и амбицията да съхранявате утвърдилите се през годините традиции и добри практики в отглеждането и възпитанието на подрастващите и същевременно да търсите и прилагате нови и актуални решения да се справяте с предизвикателствата на нашето динамично съвремие.

На този празничен ден ви желая здраве, лично щастие, творческо вдъхновение и нови професионални успехи!Честит празник!“

Back To Top