skip to Main Content

Децата представиха тържествен концерт по случай 35 години ДГ 79 „Слънчице“

Детска градина 79 „Слънчице“ отбеляза с празничен концерт 35-ата си годишнина. Събитието се проведе на 11 април т. г. в зала „Максима“ на УНСС. Децата от 79 ДГ показаха своите музикални, танцови и артистични заложби, с което донесоха много настроение на публиката.

Заместник-кметът инж. Атанас Горов взе участие в тържеството и поднесе плакет от името на СО район „Студентски“ на директора г-жа Калина Иванова. Кметът на СО-район „Студентски“ поздрави детското заведение за годишнината им:

„За мен е удоволствие и чест да Ви приветствам по повод 35-годишния юбилей от основаването на Детска градина 79 „Слънчице“. С вълнение и гордост споделям с Вас радостта от постигнатото през тези години – плод на неуморна и всеотдайна работа и висок професионализъм, подхранвани от амбицията постоянно да догонвате и надхвърляте изискванията на нашето динамично съвремие.

Днешният празник е повод да Ви поздравя за добрите резултати и натрупания положителен опит в отглеждането и възпитанието на малките Ви възпитаници, но и да изразя дълбокото си уважение към Вашата мисия да съпровождате децата в първите им стъпки към израстването, като ги обграждате с грижа, любов и приятелска атмосфера.

От сърце Ви желая здраве, сила и вдъхновение! Продължавайте да дарявате знание, смисъл и усмивки и да надграждате постиженията си! Нека всяка следваща година Ви носи все повече успехи, признание и просперитет“, каза кметът Петко Горанов в специален поздравителен адрес до екипа на 79 Детска градина.

Back To Top