skip to Main Content

Завърши Детски лагер по изкуствата и спорта 2022 (снимки)

Детски лагер по изкуствата и спорта 2022 завърши днес в Национална спортна академия. Събитието, което се организира от СО-район „Студентски“, се реализира за 18-а поредна година. Участие в в безплатните занимания, които започнаха на 11 юли, взеха около 140 деца на възраст от 9 до 12 години, разпределени в 9 групи .

В рамките на две седмици малчуганите се включиха в игри в над десет вида спорт, водени от преподаватели и студенти на НСА, а през следобедните часове участваха в творчески работилници, часове по фолклорика, танци, йога за деца, образователни лекции и беседи.

В последния ден децата имаха занимания в залата по фехтовка, състезание за бързина по хокей на трева, лекоатлетически надпревари за скорост.

Всички участници, аниматори и гл. ас. Людмил Тренев от Катедра „Футбол и тенис“ в НСА, ръководител на спортните занимания по време на лагера, получиха грамоти. Зам-кметът на СО-район „Студентски“ – инж. Атанас Горов, връчи специален плакет на ръководството на Академията в лицето на зам-ректора – проф. Кирил Андонов.

 

Back To Top