skip to Main Content

Завърши още един етап от изграждането на новия линеен парк в кв. „Малинова долина“

Завърши още един от етапите по изграждането на новия линеен парк в кв. „Малинова долина“. Новата детска площадка е напълно готова да приеме своите нови приятели. Тя е оборудвана с 12 пейки, няколко кошчета за отпадъци и весела шарена ограда. Детските катерушки и съоръжения за игра са изработени по поръчка от специализирана френска компания с дългогодишна експертиза в изработката на обзавеждане за детски площадки. Съоръженията са произведени и доставени специално за новата площадка в кв. „Малинова долина“.

В реализирания проект е засадена и нова растителност – трева, дървета и храсти, за които Звено „Зелена система“ при СО-район „Студентски“ полага активни грижи за добро развитие. Във времето насажденията ще развият своята красота и ще изпълнят парка с още повече радост.

default

Това е реализирането на етап 2А от цялостния проект за нов линеен парк в кв. „Малинова долина“. Целият проект е иницииран от екипа на СО-район „Студентски“ и се реализира изцяло с дарителската воля на частния сектор в района. СО-район „Студентски“ не разходва бюджетни средства в изграждането на този проект. Продължава работата по реализирането на цялото задание в проекта.

Back To Top