skip to Main Content

Започна 18-ото издание на Детски лагер по изкуствата и спорта (снимки)

Днес започна 18-ото издание на Детски лагер по изкуствата и спорта. Той се организира от СО-район „Студентски“, а домакин на събитието е Национална спортна академия „Васил Левски“. Официалното откриване на лагера се състоя тази сутрин.

Участие ще вземат 140 деца на възраст от 9 до 12 години в периода 11-22 юли 2022 г.

На откриването присъстваха кметът на СО-район „Студентски“ – Петко Горанов, помощник-ректорът на НСА – проф. Кирил Андонов, както и организаторът на спортната програма, гл. ас. Людмил Тренев, преподавател към Катедра „Футбол и тенис“ на НСА.

Кметът на СО-район „Студентски“ Петко Горанов благодари на домакините от НСА, приветства участниците и им отправи пожелания за ползотворен лагер и прекрасна ваканция.

Децата от СО-район „Студентски“ през тази година ще имат възможност да практикуват разнообразни видове спорт като ръгби, хокей на трева, футбол, крикет, скуош, фехтовка, бейзбол, бадминтон, баскетбол, плажен волейбол, тенис на корт и др.

                    

В програмата на лагера ще бъдат включени часове по арт занимания, модерни танци, забавни игри, открити тренировки с летящ диск, йога за деца, петанк и др. Освен в организираните спортни занимания и ателиета по изкуства, децата ще участват в обучения и беседи на различна тематика.

Безплатните активности се осъществяват с финансовата подкрепа на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към СО-район „Студентски“ и със съдействието на треньори, преподаватели и студенти от всички катедри на НСА.

                   

                    

                   

                   

 

Back To Top