skip to Main Content

Политическата кампания в СО-район „Студентски“ се радва на евтино интригантство

Уважаеми дами и господа, жители в СО-район „Студентски“,

Както е известно на всички, през октомври предстои провеждането на анкета за промяна на транспортната схема в кв. „Мусагеница“. Жителите на квартала ще бъдат питани по демократичен път дали искат въвеждане на „Зелена зона“. Анкетата цели висока представителност по поставените въпроси:

  1. Подкрепяте ли предложението за въвеждане на „Зелена зона“ за почасово платено паркиране в кв. „Мусагеница“?
  2. Подкрепяте ли изграждането на многоетажни обществени паркинги на общински имоти в близост до метростанция „Г. М. Димитров“?

СО-район „Студентски“ получи информация за вандалски разлепени съобщения в кв. „Дървеница“ с обезпокоително съдържание. Политическата кампания за избор на народни представители отбеляза нов връх в опитите си за дезинформация на населението на района. Неизвестна за сега група хора разлепя съобщения из района, гласящи, че предстои въвеждане на „Зелена зона“ в кв. „Дървеница“. Такова нещо без жителите на кв. „Дървеница“ не може да се случи.

Тече кампания по политическа дезинформация, целяща да внесе притеснение у гражданите на кв. „Дървеница“, кв. „Мусагеница“, жк. „Студентски град“, кв. „Малинова долина“. Модератори на кварталните групи сигнализираха за повишена активност от фейсбук профили със съмнителен произход.

Екипът на СО-район „Студентски“ вече потърси органите на МВР, ЦИК и Районна прокуратура за съдействие за установяване на извършителите на вандализъм по фасадите на жилищните сгради.

Back To Top