skip to Main Content

Предстои есенното издание на „Живей активно“ на 18 септември

Предстои провеждането на есенното издание на „Живей Активно!“, обяви с писмо до СО-район „Студентски“ Нели Ангелова, директор комуникации в Нестле, които са организатор на спортното мероприятие.

Общо 5 похода ще тръгнат от градинката на храм „Свети Георги“, от кучешката градинка зад музея „Земята и хората“, от Княжевската градина, от ул. „Георги С. Раковски“ пред Театър „Българска армия“ и от кръстовището на ул. „Солунска“ и бул. „Витоша“.

„Походите ще бъдат предвождани от Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Екатерина Дафовска, трупата на Театър „Българска армия“, ъндърграунд артиста Хоумлес, Поли Генова, Вики Терзийска, Алфредо Торес, Евгени Иванов – Пушката и Маруся Иванова, състезателките от волейболен клуб „Марица“, треньора на кучета Асен Аролски, Момчил Димитров, всеки придружен от общо над 80 спортни и танцови клуба и множество граждани и гости на столицата“, обявиха организаторите.

„Така заедно всички ние ще стигнем до основната точка – сцената пред НДК, където ще отбележим по символичен начин ролята на движението с представления от танцови школи, демонстрации на бойни изкуства, лесни и ефективни спортни съвети от олимпийския медалист Йордан Йовчев, изпълнения на младия ъндърграунд артист Хоумлес, огнено шоу. Към нас ще се присъедини и празникът на район „Красно село“ с концертна програма от 17:30 до 19:00 часа“.

„Каним всички Вас да се включите в този „ден и нощ“ празник на физическата активност и да продължим да вдъхновяваме все повече софиянци да водят един по-здравословен начин на живот“, призоваха организаторите.

 

Back To Top