skip to Main Content

Работилница за коледна магия се проведе за седми път в СО-район „Студентски“

Пухкаво сладко тесто, коледни формички, сръчни ръчички, шоколадови пръчици  – кой би могъл да устои на това коледно вълшебство? Дядо Коледа е забелязан да прелита с шейната си в СО-район „Студентски“, привлечен от неустоимия аромат на топли, вкусни меденки, поръсени с канела и коледно вълшебство, които дечицата от ДГ 12 „Лилия“ приготвиха в рамките на „Работилница за коледна магия“, която се провежда за седми път.

За коледната украса се погрижиха малчуганите от ДГ 10 „Чебурашка“, ДГ 16 „Приказен свят“, ДГ 78 „Детски свят“ и ДГ 79 „Слънчице“. С много коледно настроение и творческо вдъхновение малките коледни магьосници изработиха разнообразни коледни играчки и украса за елхата.

Коледните пожелания за вълшебни, светли и щедри празници дойдоха с картичките от ДГ 72 „Приказка без край“, които малките възпитаници изработиха в навечерието на празника.

Участниците в работилниците за коледна магия впечатлиха своите гости, учители и родители със старанието и творчеството си. Вярваме, че заслужено са получили най-хубавите подаръци от Дядо Коледа.

Back To Top