skip to Main Content
фотоизложба „Украйна – борба за живот, свобода и демокрация“

СО-район „Студентски“ и сдружение „БОЕЦ“ организират фотоизложба
„Украйна – борба за живот, свобода и демокрация“

На 21 ноември т. г. от 13 ч. ще се проведе официалното откриване на фотоизложбата „Украйна – борба за живот, свобода и демокрация“. Събитието се организира съвместно от СО-район „Студентски“ и Гражданско сдружение „БОЕЦ“. Откриването ще се състои в салона на Информационно обслужване при районната администрация.

Искаме да покажем нагледно как изглеждат разрушенията, мъката и тежките картини от бункерите на Украйна, където продължават да загиват невинни деца и възрастни“, каза председателят на Гражданско сдружение „БОЕЦ“ Георги Георгиев.

На откриването ще присъстват Петко Горанов – кмет на СО-район „Студентски“, Георги Георгиев – председател на Гражданско сдружение „БОЕЦ“, поканени са Н. Пр. Олеся Илашчук – посланик на Украйна в Република България, министърът на отбраната Тодор Тагарев, районни кметове от София, граждани на Украйна.

„Екипът на СО-район „Студентски“ и аз като районен кмет изразяваме подкрепата си към народа на Украйна“, каза кметът Петко Горанов – „Предоставяме сградата на районната администрация за фотоизложба, която да бъде ням разказвач в тези слепи времена, с едничкия призив за мир“.

Изложбата ще бъде достъпна в периода 21-24 ноември т. г. в сградата на районната администрация на СО-район „Студентски“. Гражданско сдружение „БОЕЦ“ ще информира за следващите местоположения, в които кадрите ще бъдат изложени.

Back To Top