skip to Main Content

СО-район „Студентски“ се включва в младежкия фестивал „Тийн Бум Фест“ под мотото „Добрите думи са приятелство“

СО-район „Студентски“ се включва в младежкия фестивал „Тийн Бум Фест“, който ще се проведе на 1 и 2 юли от 11:00 до 22:00 ч. в Южен парк, София. Събитието се осъществява с подкрепата на 11 Местни комисии за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните на територията на Столична община, Централната комисия БППМН и се организира от „Фестивал“ БГ.

Каузата, зад която се обединяват районите в София, е изключително важна – „Не на агресията“. Мотото на фестивала е „Добрите думи са приятелство“.

Инициативата е насочена към превенция на агресията, създаване на сигурна среда, формиране на култура на общуване сред малолетните и непълнолетните без насилие и без използване на езика на омразата. Основната цел е чрез положителни послания да бъде спрян физическият и психически тормоз сред подрастващите и да бъде провокирана позитивната енергия в тях.

Най-известните инфлуенсъри от света на тийнейджърите ще посрещнат своите верни последователи в двата фестивални дни от 16:00 ч. Това ще става на десет фен шатри, а сред участниците във фестивала са любими лица от социалните мрежи като ARTi и Криси, латино кралете Торино и Пашата, хитовите Fyre & THEO, рапърът Атанас Колев, харизматичните близначки Алекс и Влади.

Тук ще бъде и момичето, което разсмива над 320 000 души в социалните мрежи – Megsun, популярните актьори Ивайло Захариев, Крис Ненков и Иван Тишев.

Феновете на Милен Колев, популярен като „Учителката“ или „Майката“ на TikTok, чиято лична кауза е да информира обществото за живота на хората със синдром на Даун, също ще бъде част от шоуто.

Олимпийската шампионка по бокс от Токио 2020 Стойка Кръстева, бронзовият медалист от Игрите в Лондон Тервел Пулев, актьорите Деян и Дарин Ангелови, София Бобчева, писателката Мария Лалева подкрепят инициативата, ще се включат във фестивалните дни и ще се срещнат със своите фенове.

Верен на своята идея да промотира сред младите хора, че забавленията и отговорностите вървят ръка за ръка, фестивалът на младите акцентира върху темата за насилието във всичките ѝ форми – в училище, в семейната среда, на улицата, навсякъде около нас, казват организаторите.

Всички те застават зад мисията на Тийн Бум Фест, защото това не е само фестивал за забавление, а социална кауза с послание!

Входът е свободен!

Back To Top