skip to Main Content

Най-големият гала концерт за поп и рок музика ще се проведе на 16 септември

На 16 септември, от 19:30 ч., Зала 1 на НДК ще събере изявени и млади композитори, текстописци, аранжьори и изпълнители, за да отпразнува ХI-ото издание на Гала концерта за поп и рок музика – „София 2021”.

Най-големият музикален форум, който се провежда за 11-а поредна година, ще избере своята песен в Категория „Конкурс за нова българска поп и рок песен“. За призовите места се състезават 14 нови песни. Избора на песните направи Селекционна комисия, съставена от утвърдени автори на музика, текст и аранжимент и представители на радиостанции.

Песента на публиката ще се избере чрез изпращане на SMS на единен дарителски номер 17 777 с текст DMS BUDNI + съответния номер на песен, като дарените средства ще бъдат в полза на кампанията на Столична обшина „Нека бъдем по-добри“, която и тази година подкрепя каузата: Информационна кампания в подкрепа на жени с репродуктивни проблеми „Да сверим биологичния си часовник навреме“.

Събитието е част от Календара на културните събития на Столична община, като тази година е под наслов: „Дай рамо на твоята най-добра защита! Ваксинирай се!“

Повече информация за събитието можете да откриете и на сайта: www.sofiasong.bg

Back To Top