skip to Main Content

Заповеди за принудително преместване на ИУМПС

Заповед № РСТ21-РД09-93/22.04.2021 Г. относно принудително преместване на ИУМПС, марка „Шевролет“, модел „Спарк“

Заповед № РСТ21-РД09-95/22.04.2021 Г. относно принудително преместване на ИУМПС, марка „Пежо“, модел „307“

Заповед № РСТ21-РД09-96/22.04.2021 Г. относно принудително преместване на ИУМПС, марка „Хюндай“, модел „Матрикс“

Заповед № РСТ21-РД09-97/22.04.2021 Г. относно принудително преместване на ИУМПС, марка „БМВ“, модел „318“

Заповед № РСТ21-РД09-99/22.04.2021 Г. относно принудително преместване на ИУМПС, марка „Фолксваген“, модел „Каравел“

Заповед № РСТ21-РД09-103/22.04.2021 Г. относно принудително преместване на ИУМПС, марка „Форд“, модел „Галакси“

Заповед № РСТ21-РД09-105/22.04.2021 Г. относно принудително преместване на ИУМПС, марка „Рено“, модел „Меган“

Заповед № РСТ21-РД09-106/22.04.2021 Г. относно принудително преместване на ИУМПС, марка „Фолксваген“, модел „Шаран“

Заповед № РСТ21-РД09-107/22.04.2021 Г. относно принудително преместване на ИУМПС, марка „Ланчия“, модел „Капа“

Back To Top