skip to Main Content

Запознайте се с кмета на район „Студентски“ в неформална среда

За да разчупи официалната атмосфера на приемното време, кметът на район „Студентски“ Петко Горанов Ви кани да се запознаете с него на живо и в неформална среда. Всеки четвъртък от 18 до 19 часа той ще Ви очаква на следните локации по месечен график:

1️⃣ Първи четвъртък – метростанция „Мусагеница“

2️⃣ Втори четвъртък – метростанция „Г. М. Димитров“

3️⃣ Трети четвъртък – пред арката на НСА „Васил Левски“

4️⃣ Четвърти четвъртък – кв. „Витоша ВЕЦ-Симеоново“, до детската площадка на ул. „проф. Христо Вакарелски“

5️⃣❔ако има пети четвъртък от месеца – метростанция „Мусагеница“

Изнесената приемна на кмета се провежда всеки четвъртък от 18 до 19 часа. В рамките на този час ще имате възможност да си поговорите с него и да зададете всички въпроси относно района, които ви вълнуват, да споделите какво (не) ви харесва и какво бихте искали да се случи в бъдеще.

Всеки четвъртък преди провеждането ѝ обявление се качва в страницата на кмета във Фейсбук. Срещите се провеждат извън работното време на районната общинска администрация и извън официалното приемно време на кмета.

Официалното приемното време на кмета е всяка сряда от 14:00 до 17:00 ч. (след предварително записване, което ще е активно в четвъртък от 09:00 ч. до понеделник 17:00 ч.). Можете да изберете форма на провеждане на срещата – присъственa или онлайн (онлайн срещите се провеждатчрез платформата Microsoft Teams)
Форма за записване за приемното време на кмета

Back To Top