skip to Main Content

Детски лагер по изкуствата и спорта: ден 5

Как си представяте незабравимото лято? На този въпрос днес част от групите в лагера ни отговориха чрез рисунки, на които преобладаваха слънцето и морето.

А как да бъдат летните месеци изпълнени с незабравими моменти, но същевременно и безопасни, децата научиха по време на обучението „Безопасна ваканция“, което се проведе в партньорство с Живка Георгиева – инспектор Детска педагогическа стая при 7 РУ – СДВР. Още от самото си начало заниманието прикова вниманието на участниците в него и в по-голямата си част то протече под формата на дискусия.

Спортът. Разбира се, денят не премина и без него. Освен 10-те вида спорт, които са основният стълб на програмата в Детски лагер по изкуствата и спорта, продължават и занятията със забавни игри. Днес отново на фокус беше практиката по йога за деца и скачане с чували.

Пет дни след началото на лагера, участниците в него демонстрират все по-голяма увереност и лекота, с които се справят и с по-сложните предизвикателства.

Освен по време на работилниците, в края на деня групите имаха възможност да продължат творят красиви рисунки и на открито.

Още снимки от деня:

Back To Top