skip to Main Content

Лятно кино под звездите се завръща с шест прожекции в парк „Студентски“

Свеж летен полъх, парк, кино. И ние в район „Студентски“ си представяме безгрижните вечери точно така, затова за втора поредна година заедно със сдружение „Кинематограф“ с радост ви каним на кино под звездите в парк „Студентски“. След успеха на събитието през 2020 г., този път сме подготвили шест прожекции, които ще бъдат излъчени на датите 3, 4 и 5 септември, както и на 24, 25 и 26 септември.

Филмите, които ще бъдат част от програмата, са разнообразни по жанр и националност и отново ще ви отведат на пътешествие в света на майсторски създаденото късометражно кино. Тази година акцент ще бъде поставен и върху филмите за деца, като всяка от вечерите първите два от тях ще зарадват именно най-малките жители и гости на района.

Началото на прожекциите ще бъде поставено в 19:00 ч. За по-голямо удобство ви препоръчваме да си носите постелка, а координатите на точното местоположение са посочени в синьо на снимката по-долу:

Входът за събитията е свободен. За повече детайли относно програмата и новости около прожекциите можете да следите и официалното събитие във Фейсбук.  

Back To Top