skip to Main Content

Националният статистически институт обяви нови преброителни центрове в София и страната

Нови преброителни центрове в София и страната обяви Националният статистически институт. Институтът се обръща към непосетените от преброител до този момент домакинства с молба да се преброят в новите центрове или сами да попълнят картата и да я изпратят в НСИ.

Подпомагащият преброителен център за район „Студентски“ ще работи до 10-и октомври и е организиран в сградата на районната администрация с адрес: Студентски град, бл. 5. Работното време е от 9:00 до 17:00 ч. Телефонът за връзка с преброяващите е следният: 0877 173 451.

Имате възможност и да предоставите уникалния преброителен код за вашето домакинство  на посочените по-долу телефонни линии за преброяването или електронна поща:

  • *2021
  • 02/9078 430
  • Codecensus2021@nsi.bg; В писмото е необходимо, освен кода, да добавите адрес на преброяване – община, населено място, квартал, улица, номер (или квартал, номер на блок, вход, етаж, апартамент)

В преброяването можете да се включите и като разпечатате и попълните преброителната карта. Можете да отриете на census2021.bg в рубриката „Обща информация“. След като я попълните, е необходимо да я изпратите сканирана на census2021@nsi.bg или по пощата на адрес: София 1038, ул. „Панайот Волов“ № 2, Подпомагащ център, НСИ. Също така можете да занесете преброителната карта лично на посочения адрес.  

Back To Top